top of page

Robotarm for eventer er endelig kommet til Norge!

13 February 2023

Skap et unikt event for dine gjester ved å la dem posere foran kamera i super sakte film.

Else Kåss Furuseth og Markus Neby under Glambot opptak for Gullruten 2023.

Bolt-robotarmen er kjent i Hollywood under navnet Glambot eller Showbot. Denne har blant annet blitt brukt på Oscarutdelingen, Grammys og i Cannes Filmfestival. Roboten har vært en stor hit under arrangementet og skapt mye blest på sosiale medier i etterkant. Ikke bare vil du få fantastiske bilder fra ditt event, men dens unike utseende vil også skape mye oppmerksomhet for arrangementets gjester.

Regissør Christian Schüssler og Nicolai Cleve Broch under promoinnspilling for Gullruten 2023

Bolt Junior+ er utstyrt med en seks meter slider og et spesialkamera som filmer i ultrasakte film. Gjestene kan underveis i arrangementet besøke standen der roboten står, gjøre en posering og roboten vil spille inn en unik 3-sekunders film.


Se videoen fra Grammys 2023 her: Best of GLAMBOT

Linnea Myhre, Calle Hellevang-Larsen med regissør Christian Schüssler.

Denne teknologien har kun vært tilgjengelig for eksklusive arrangementer med høyere budsjetter. Nå kan vi i Stories tilby denne typen teknologi til en konkurransedyktig pris. Våre dyktige operatører vil sette opp roboten på valgfritt sted utendørs eller innendørs. De vil deretter filme hver gjest eller en gruppe mennesker som poserer for kameraet. Filene blir så lastet opp på en server og tilgjengelig underveis i arrangementet for deling på sosiale medier. Dersom du har en kommersiell sponsor, kan også innholdet tilpasses med logo og visuell profil.


Se behind the scenes fra Grammys 2023 here: Behind the scenes.


Vi gleder oss veldig til å lage fantastisk innhold til eventbransjen i Norge de kommende månedene og vil få mer referanseinnhold vi kan dele med dere etterhvert. Vurderer du vår robot til ditt neste arrangement, ikke nøl med å ta kontakt med oss angående pris og tilgjengelighet.


Med vennlig hilsen

Peter Bryng

Daglig leder, Stories
Comments


bottom of page