top of page

.

.

We tell stories

00:01:05

Stories er et fullservice filmproduksjonsselskap som skreddersyr reklamefilm til din bedrift. Vi produserer engasjerende reklamefilmer i alle formater og bistår kunder fra konsept og idé til ferdig produkt. Ved bruk av robotarmen Bolt Jr+ kan vi skape film som skiller seg ut i mengden, hvor bare kreativiteten setter grenser.

Ta kontakt med oss her eller besøk oss i vårt filmstudio i Oslo for en hyggelig prat om ditt kommende prosjekt.

Hils på Wally, en robot fra Mark Roberts Motion Control produsert i England. Med Bolt Junior+, kan operatøren enkelt utføre de mest komplekse kamera-bevegelsene med nøyaktig presisjon i hvert eneste bilde. Wally kommer med tre meter skinner og har en en armlengde på hele 1.4 meter.

Wally kan leies med en av våre sertifiserte operatører både ute på location og vårt studio.

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet

Vi er spesialister på innholdsproduksjon for mat og produserer reklamefilmer for noen av de største aktørene i bransjen. Vi produserer alt fra TV-reklame til lengre "how-to"-filmer for youtube eller andre digitale plattformer og bruker vår Bolt Junior+ robotarm for og få unike bevegelser i din reklamefilm. Med vårt team bestående av dyktige matstylister, robotoperatører og regissører, kan vi bistå med alt fra utvikling av oppskrifter, til opptak og etterarbeid av din nye film.

Julekampanje for Oda

Produsert i Oktober 2023

Oslo Film Studios

Gjerdrums Vei 6
0484 Oslo

Oslo Film Studios

Våre lokaler er lokalisert hos Oslo Film Studios i Nydalen. Her har vi tilgang til fem ulike filmstudioer som strekker seg fra 81 til 500 kvadratmeter. Vi kan tilby alt fra infinity vegger til ulike kjøkkendesign. Hovedstudioet, som strekker seg over hele 500 kvadratmeter, har en port for tilkomst med bil.

Vi har et bredt utvalg av produksjonsutstyr til utleie, inkludert kameraer, lys og rekvisitter til din produksjon. Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål, priser og booking. Adresse: Gjerdrums Vei 6.

bottom of page