top of page

.

.

We tell stories

00:01:05

Stories er et fullservice filmproduksjonsselskap som skreddersyr reklamefilm til din bedrift. Vi produserer engasjerende reklamefilmer i alle formater og bistår kunder fra konsept og idé til ferdig produkt. Ved bruk av robotarmen Bolt Jr+ kan vi skape film som skiller seg ut i mengden, hvor bare kreativiteten setter grenser.

Ta kontakt med oss her eller besøk oss i vårt filmstudio i Oslo for en hyggelig prat om ditt kommende prosjekt.

Hils på Wally, en robot fra Mark Roberts Motion Control produsert i England. Med Bolt Junior+, kan operatøren enkelt utføre de mest komplekse kamera-bevegelsene med nøyaktig presisjon i hvert eneste bilde. Wally kommer med tre meter skinner og har en en armlengde på hele 1.4 meter.

Wally kan leies med en av våre sertifiserte operatører både ute på location og vårt studio.

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet

Vi er spesialister på innholdsproduksjon for mat og produserer reklamefilmer for noen av de største aktørene i bransjen. Vi produserer alt fra TV-reklame til lengre "how-to"-filmer for youtube eller andre digitale plattformer og bruker vår Bolt Junior+ robotarm for og få unike bevegelser i din reklamefilm. Med vårt team bestående av dyktige matstylister, robotoperatører og regissører, kan vi bistå med alt fra utvikling av oppskrifter, til opptak og etterarbeid av din nye film.

Julefilmer for Gilde

Produsert i november 2019

Studio Ask

Jernbaneveien 4
0667 Oslo

Studio Ask

Vårt foto- og filmstudio er på hele 350 kvm og er sentralt lokalisert i et rustikt teglesteinshus på Bryn i Oslo. Studio Ask er utstyrt med to kjøkken-avdelinger på 150 og 40 kvm, og kan enkelt tilpasses ønsket stil eller fargepalett. Vi har et bredt utvalg av produksjonsutstyr til utleie, som kamera, lys og rekvisitter til din produksjon. Studio Ask drives i samarbeid med Sporenstrek Reklame. Besøk www.studioask.no for spørsmål, priser og booking.

Studio Ask drives i samarbeid med Sporenstrek Reklame. Vårt foto- og filmstudio ligger i et sentralt beliggende

bottom of page