top of page

Vi inviterer til lansering av robotarm 17.03.2023

15 February 2023

Kickoff for Studio Ask - Foredrag om AI & Lansering av Bolt Junior+

2023 blir et spennende år og masse innhold skal produseres. Vi inviterer deg til en dag med faglig påfyll innen digital markedsføring og fremtidens innholdsproduksjon.


Vi har investert i en helt ny robotarm som gir helt nye muligheter innen filmproduksjon. Vi vil denne dagen introdusere, BOLT JR+. Det vil bli live demo av hvordan vi kan bruke denne i produksjoner for å øke produksjonsverdien, og vi vil se på hvilke muligheter og potensiale som finnes for fremtidens filmproduksjone og hvordan denne kan hjelpe din bedrift.


Sporenstrek Reklame vil style og iscenesette settet til live demonstrasjon av roboten. De vil etterpå fortelle om smidigheten med totalproduksjoner innen mat og fordelen med å ha et team som er involvert fra a-å.


Vi får besøk av Christian Shüssler som for øyeblikket jobber med et unikt dokumentarprosjekt om AI. Hva er det, og hvordan kan vi bruke AI som et verktøy fremover? Og bør vi være redde for jobbene våre? Christian sitter med unik informasjon om hvor langt denne teknologien har kommet, så dette er virkelig et foredrag verdt å få med seg!


I tillegg får vi besøk fra Simon Stjern som er strategidirektør i Bleed. Han vil snakke om strategiens rolle i å utvikle sterke og unike merkevarer som skiller seg ut

Etter foredragene åpner vi opp for diskusjon hvor vi inviterer dere til å stille spørsmål og komme med spennende ideer til hvordan robot-teknologien og AI kan brukes i fremtidige filmproduksjoner og innholdsproduksjon.


Helt til slutt blir det mingling og fest utover kvelden, hvor vi også vil fortsette med live demonstrasjon med roboten.


Det blir servert mat og drikke under arrangementet, så ta med deg dine kollegaer og ta turen innom oss på Studio Ask. Eventet starter 16.00


Link til påmelding:


Facebook arrangement:


Obs: vi har begrenset med plasser, og dere må melde dere på via påmeldingsslink. Dette på grunn av kapasitet i studio.

Dersom du er påmeldt og ikke kan komme likevel, kan du melde deg av innen 10. mars.


Vi ser frem i mot å samle alle bransjekollegaer!

bottom of page